Home » De ce Proenerg? De ce Prevectron?

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

 

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

În domeniul protecției la trăsnete sensul cuvintelor Proenerg și Prevectron înseamnă siguranță și încredere. Cele două expresii se contopesc: este un duet care deja a dat dovada siguranței, a perpetuării. Paratrăsnetul Prevectron a fost și este testat continuu în condiții artificiale și în condiții reale, căutând ca acesta să devină și să rămână cel mai performant din punct de vedere tehnic. Împreună cu serviciile oferite de Proenerg se ajunge la o soluţie sigură.

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

Proenerg are cea mai mare și experimentată echipă de specialiști din acest domeniu. Pentru atringerea scopului – un sistem de paratrăsnet fiabil – vă asigurăm o soluție tehnică susţinută de calcule exacte chiar și pentru situații extreme. Cooperarea cu noi vă poate aduce liniștea și siguranța unui rezultat corect.

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

De la Proenerg veți primi exact ceea ce aveți nevoie: analiza tuturor nevoilor, simulări și calcule conform standardelor și normativelor, soluții tehnice creative și optime, produs performant cu toate accesoriile necesare unui sistem complet și complex de paratrăsnet, iar în final, la nevoie, asistență tehnică la montaj.

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

Societatea Indelec dezvoltă și testează paratrăsnetul Prevectron de 25 de ani. Rezultatul: un pordus de o performanță recunoscută pe plan mondial, care este conform normelor în vigoare. În România este cel mai folosit paratrăsnet PDA. Este unic pe piață cu cele 12 modele diferite, acoperind astfel toate situaţiile posibile din industria construcţiilor. Performanţa remarcabilă a paratrăsnetului Prevectron este garantată de controlul electronic al amorsării, dezvoltat și utilizat doar de Indelec.

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

Proenerg vă ajută să economisiţi timp, muncă și bani, în căutarea și găsirea soluțiilor optime. În cazul unor sisteme de paratrăsnet uzuale, Proenerg vă livrează echipamentele în 48 ore de la comandă, acestea fiind însoțite de documentație tehnică completă. La nevoie, pe lângă soluția tehnică și sistemul de paratrăsnet livrat, experţii de la Proenerg vă îndrumă cum să instalați și să puneți în funcțiune  întregul sistem, pentru ca acesta să fie executat cât mai eficient și estetic. În baza noastră de date se află toate lucrările ofertate până acum, care așteaptă să prindă viaţă.

De ce Proenerg? De ce Prevectron?

Paratrăsnetul Prevectron are durată lungă de utilizare. Nu necesită alimentare, este autonom. Nu are nevoie de baterii și acumulatori sau alte consumabile. Este conform normelor ecologice, inclusiv ambalajul nou proiectat.

Soluția Proenerg - investiția în siguranță!