Home » PRODUSE » PARATRĂSNET PREVECTRON 3

PARATRĂSNET PREVECTRON 3

 

Indelec

PARATRĂSNET PREVECTRON   Fondat în 1955, INDELEC a devenit expert în specialitatea sa, protecția împotriva trăsnetului și a efectelor sale. Paratrăsnetul Prevectron este un brevet mondial al INDELEC înregistrat în 1986. Performanțele remarcabile a paratrăsnetului Prevectron se datorează strategiei INDELEC de a activa sistematic și corelat pe patru planuri.

 

Paratrăsnetul cu dispozitiv de amorsare (PDA) Prevectron 3®

Noua generație de Prevectron prezintă două inovații unice de până acum. Integrează o nouă tehnologie patentată "OptiMax", prin care se obține o creștere a performanței paratrăsnetului cu până la 40%, respectiv Prevectron 3 prezintă un pas important din punct de vedere al mentenanței, fiind unicul paratrăsnet cu circuite create și asamblate separat, făcând astfel posibilă schimbarea modulului defect.

PARATRĂSNET PREVECTRON 3 40% mai performant
Protecție maximă în paratrăsnete - tehnologia OptiMax


În completarea specificațiilor tehnice ridicate ale modelelor Prevectron 2: tijă centrală continuă, calcul dinamic al câmpului electric înconjurător, sistem autonom, etc. Prevectron 3 include - pentru prima oară - tehnologia patentată OptiMax®.

Sistemul OptiMax® a fost dezvoltat de către inginerii LIRi (Lightning Innovation and Research institute). Neutralizează încărcările spațiale din jurul tijei centrale, înainte de declanșarea liderului ascendent. Astfel acesta din urmă progresează într-un mediu electric perfect controlat.
 
PARATRĂSNET PREVECTRON 3
PARATRĂSNET PREVECTRON 3


Acest sistem inovativ duce la o reducere cu până la 40% a deviației standard măsurată în Laboratorul de Înaltă tensiune (HVL). Variații mai mici măsurate în HVL înseamnă un proces al liderului ascendent mai sigur, în condiții reale de trăsnet. Așadar, acesta îmbunătățește semnificativ performanța și fiabilitatea sistemului de paratrăsnet.

PARATRĂSNET PREVECTRON 3

Costuri reduse de mentenanță
Unicul paratrăsnet modular

 


Prevectron 3 reprezintă un pas important în mentenanța unui sistem de paratrăsnet. Fiecare circuit este creat și asamblat separat. Acest sistem modular unic face posibil schimbarea modulului defect. Starea paratrăsnetului Prevectron 3 poate fi testat periodic cu testerul High Voltage Tester. 

Testerul permite clientului să verifice capacitatea de funcționare al sistemului de paratrăsnet pe tot parcursul perioadei de funcționare.

Gama Prevectron 3

PARATRĂSNET PREVECTRON 3


Funcționare în patru trepte

PARATRĂSNET PREVECTRON 3

Precizia cu care se poate controla ΔT, a permis realizarea mai multor modele de paratrăsnet cu valori diferite ale ΔT, asigurând zone de protecție mai mult sau mai puțin întinse. În acest fel, se poate alege paratrăsnetul Prevectron potrivit pentru fiecare aplicație, rezultând astfel soluții croite pe măsura fiecărui obiectiv. Cele 11 modele existente asigură o largă flexibilitate în realizarea unei IPT cu Prevectron.

PARATRĂSNET PREVECTRON

PARATRĂSNET PREVECTRON

Paratrăsnet Prevectron - raze de protecție

Raza de protecție Rp al unui paratrăsnet Prevectron se poate citi din tabelele alăturate sau se poate calcula în comformitate cu normativele în vigoare.

PARATRĂSNET PREVECTRON 3
Download

pdf download Pliant Prevectron