Home » DOMENII DE APLICARE » ILUMINAT INDUSTRIAL ȘI PERIMETRAL

ILUMINAT INDUSTRIAL ȘI PERIMETRAL

 

ILUMINAT INDUSTRIAL ȘI PERIMETRAL

O instalație de iluminat interioară sau exterioară adecvată îi creează provocări majore fiecărui investitor sau antreprenor. Noi Proenerg, în calitate de producător de aparate de iluminat cu LED-uri, abordăm cu flexibilitate sarcinile ivite. LED-urile cele mai eficiente stau la baza produselor noastre cu eficiență energetică reală: consum mic de energie, intensitate mare de lumină.


Care sunt scopurile urmărite cu ocazia alegerii sistemului de iluminat pentru o hală industrială, parcare, curte de fabrică sau drum?
- înainte de toate, să fie lumină
- muncitorii să vadă în hale, ochii lor să nu obosească de la lumina artificială
- la manipularea materialelor / stocului / mărfii să fie vizibilitate cât mai mare în hale și curți
- dispersia luminii să fie optimă, cu un factor de acoperire cât mai uniform, atât în plan orizontal cât și în plan vertical (pe rafturi de exemplu)
- lucrătorii și clienții -  fie ei pietoni sau automobiliști – să se simtă în siguranță
- exploatarea să nu fie costisitoare,
- să fie asigurată eficienţa energetică reală,
- sistemul să necesite întreţinere minimă,
- raportul dintre durabilitate şi preţ să fie corespunzător în cazul corpurilor de iluminat.

Vă oferim parteneriat complet în iluminat industrial și perimetral: nu vindem doar produsele noastre, ci oferim soluții și consiliere în ceea ce privește alegerea și implementarea iluminatului potrivit. Un sistem de iluminat cu led-uri ales corect trebuie să aibă următoarele caracteristici: să fie funcțional, durabil, rentabil și nu în ultimul rând estetic.