Suntem producător corpuri de iluminat cu LED. Ne ocupăm de iluminat încă din anul înfiinţării firmei, din 1997.

Majoritatea proiectelor de iluminat realizate au fost expoziţii în muzee şi galerii, interioare şi exterioare de biserici, concepţii unicate de iluminat interior de magazine şi cafenele. Iată câteva exemple: Muzeul Marinei (Constanţa), expoziţii din Muzeul Secuiesc al Ciucului (Miercurea Ciuc), Mănăstirile Putna şi Moldoviţa, Biserica Romano-Catolică Târgu Mureş, Biserica Refomată Oradea-Olosig, Primăria Oradea, Biblioteca Naţională Bucureşti, magazinul iStyle, cel mai mare magazine Apple din Europa de Est.

În 2009 creaţiile noastre au fost onorate de CNRI cu premii. În 2010 am deschis un Light-room, unde testăm corpuri şi tehnologii noi de iluminat, organizăm expoziţii periodice de artă şi vernisaje, asigurând iluminatul potrivit evenimentelor.

Datorită cunoştinţelor acumulate, având istoric în luminotehnică şi cunoscând piaţa de iluminat, în 2010 am luat decizia de a concepe şi produce un aparat de iluminat propriu cu LED, tehnologie de iluminat a secolului al XXI-lea. Totodată, am definit şi nişa de piaţă ţintă: am conceput un corp de iluminat pe şine pentru muzee, galerii, biserici, magazine, retail şi clădiri monument.

Home