romana english
tevékenységünk elérhetőségünk
 Mi, a PROENERG-csapat több, mint egy évtizede állunk megrendeloink és üzletfeleink rendelkezésére az energetika és elektrotechnika területén. Választott hivatásunk, hogy a tudatos energiafelhasználásra ösztökéljük és töreledjünk és, hogy a legújabb berendezésekkel és technológiákkal szolgáljuk ezt az ügyet.

Az eltelt több mint 10 évben bebizonyítottuk, hogy a villamos energiát ésszeruen lehet és kell az ember szolgálatába állítani, tiszteletben tartva a természet törvényeit és az energia azon tulajdonságait, sajátosságait, amelyek még ma is titkok az ember számára.

A villámhárítással foglalkozó kollégáink megszelidítik a természettol kapott energiát, a kapcsolószekrényekkel és szaktanácsadással foglalkozó munkatársaink gondoskodnak az energia ésszeru és biztonságos felhasználásáról, míg a világítástechnikával foglalkozó társaink szemet- és lelket gyönyörködtetoen juttatják vissza az élteto energiát a természetbe.

Ember és természet, titkok és megismerések, feladatok és ésszeru megoldások, feltett kérdések és megfontolt válaszok. Az Önök kérdéseire ez gondolkodó csapatunk válasza